pátek 12. října 2007

Diskordiánské Evangelium 1

Zaktivizujte své šišinky mozkové, neboli epifýzy a slyšte první výňatek z Principií Discordie.

PATERO PŘIKÁZÁNÍ (PENTABARF)


Pentabarf byl objeven poustevníkem Apoštolem Zarathudem v pátém roce Stonožky. Nalezl jej na pozlaceném kameni když si stavěl přístřešek proti stínu ve své jeskyni. Význam Pentabarfu byl ztracen, protože byl napsán tajemným písmem. Po deseti týdnech a jedenácti hodinách usilovného a přepečlivého zkoumání však zjistil, že toto poselství může přečíst pokud se postaví na hlavu a na kámen se podívá hlavou dolů.

VĚZ TOTO, ČLOVĚČE VĚŘÍCÍ!
I - Není Bohyně kromě Bohyně a Ona je Tvou Bohyní. Není Erisijského hnutí kromě Erisijského hnutí a to je Erisijské hnutí. A každý Sbor Zlatého Jablka je i domovem Zlatého červa.

II - Diskordián vždy používá Oficiální Diskordiánský Systém Číslování Dokumentů.

III - Během počátečních fází svého Prvního Osvícení každý pátek osamotě a Radostně požije Párek v rohlíku. Tento obětní obřad je Protestem proti současným Pohanským náboženstvím: proti Katolickému křesťanství (zakazuje jíst maso v pátek), Judaismu (zakazuje jíst maso vepřové), Hinduismu (zakazuje jíst maso hovězí), Buddhismu (zakazuje jíst maso vůbec) a Diskordiánství (zakazuje jíst párky v rohlíku).

IV - Diskordián se nesmí podílet na žádném Jedení Párku v rohlíku, protože to byla Útěcha Naší Bohyně když byla konfrontována s Prvotní Urážkou.

V - Diskordiánovi je zakázáno věřit tomu, co čte.

TAK JE PSÁNO! TAK SE STAŇ! HAIL DISCORDIA!

Žalobci budou zhřešeni.

(Str. 00004 Principií Discordiae, vyd. 4)

Zkušební otázka Kabalu Topanga ŠKOLY DVANÁCTI MYSLÍ SLAVNÝCH BUDDHŮ:
Jsou-li našimi bratry, jakto že je nemůžeme jíst?

HAIL ERIS! ALL HAIL DISCORDIA!


Žádné komentáře: